BLOOM BLOOMS

Bij Brasserie BLOOM beleef je gastronomie met een zachte, hoofdletter G. Ervaar de gedrevenheid en gastvrijheid van het team in een traditionele – en tegelijkertijd – trendy setting. Laat je verrassen door de geur en kleur van het goede leven. Brasserie BLOOM bloeit aan het Wilhelminaplein in Eindhoven en is de ideale hotspot voor een heerlijke (zaken)lunch, verrassend diner en een uitbundige dessertcocktail.   

Een bezoek aan Brasserie BLOOM is een beleving. Aan elk detail is gedacht. Van het spannende interieur – zowel geurend als kleurend – tot de menukaart vol met mooie smaaksensaties door de combinatie van wereldse en authentieke brasserie-gerechten. Alleen het lekkerste vlees, verse vis en de mooiste groenten zijn goed genoeg voor de levensgenieter die Brasserie BLOOM bezoekt.

Brasserie BLOOM ligt met haar zonnige terras aan het charmante Wilhelminaplein in één van de oudste wijken van Eindhoven, ’De Bergen’. Een wijk die bekend staat om haar karakteristieke straatjes, authentieke winkels en sfeervolle restaurants. Een toplocatie, midden in het centrum van Eindhoven met internationale allure en een unieke sfeer. Daar ontvangt Frederique Hurks met haar team elke gast met veel enthousiasme en aandacht. Deze geboren en getogen Eindhovense biedt haar gasten een unieke gastvrije ervaring. Haar liefde voor kleur en haar perfectionisme zijn duidelijk te herkennen in de eigenheid en gastvrijheid van Brasserie BLOOM. Iets minder herkenbaar, maar onmisbaar op de achtergrond is haar man Mark Welp, als geheime ingrediënt.

Het team van Brasserie BLOOM zet de deur voor je open. Reserveer een gezellig plekje via www.brasseriebloom.com, voel je welkom en laat je verrassen.