Huis van Jonathan

Copywriting Huis van Jonathan

Een huis staat voor een veilige, warme en geborgen plek. Een plek waar we het liefste zijn, waar we ontspannen en tot onszelf komen. Waar we thuis komen. Je thuis voelen gaat echter vaak niet alleen over de plek waar je woont. Een huis – met al zijn kamers – kan weliswaar symbool staan voor jou als mens. Kom jij thuis bij jezelf? Bewoon jij je eigen lijf.

Waar we soms tijdelijk ‘de weg kwijt zijn’, zijn we het contact met onszelf of met die ander kwijtgeraakt. De verbinding die onmisbaar is om tot volle ontwikkeling te komen. Om je vrij te voelen en vrij te kunnen bewegen in relaties – op werk en privé.

Muriel en Anneke van Huis van Jonathan bieden haptotherapie, coaching, persoonlijke ontwikkel trajecten, opstellingen en relatiebegeleiding. Dat zijn veel expertises en diensten om samen te vatten in een pakkende tekst. Want Muriel en Anneke houden van duidelijk en krachtig. Een goed verhaal met inhoud, maar ook met emotie en beleving. Of dat is gelukt lees je op hun nieuwe website die eveneens is ontwikkeld met hulp van Loverbos Communicatie.

Stond je al met 1 voet over de drempel? Ben je nieuwsgierig naar de teksten of naar wat Huis van Jonathan voor jou kan betekenen? Kijk dan gerust verder op www.huisvanjonathan.nl. De deur staat open, de koffie klaar. Voel je welkom en kom thuis bij Huis van Jonathan