Jessica Photography

? Let's get to know each other: Jessica is Jessica Fotografie. Mijn verhaal staat aan de basis van mijn droom. Een droom die ik elke dag mag leven. Bijna 9 jaar geleden ben ik gestart met mijn onderneming Jessica Fotografie. Inmiddels ben ik een ervaren Fine Art fotografe. Het winnen van de Bruidsfoto Award was voor mij een bijzonder moment. Een hoogtepunt waar ik trots op ben. Het leven kent ook dieptepunten. In 2015 verloor ik mijn vader. Een bijzonder moment met een traan. Hoogte en dieptepunten in mijn verhaal. Momenten waarvan de foto’s een belangrijke tastbare herinnering zijn. Momenten die mij maken tot wie ik ben. Enthousiast, open en hartelijk. Geïnteresseerd en geduldig. Ondernemend en sportief. Ik geniet van het zonlicht aan het einde van een mooie dag. Van een heerlijk kopje koffie en van pindakaas. Liefde ontvang ik elke dag van mijn twee kinderen en mijn vriend met aandacht hoop ik ze te ondersteunen in het bereiken van de dromen die ze hebben. Het is mijn passie om bijzondere momenten vast te leggen. Mijn werk vind ik prachtig. Elke reportage is speciaal. Elke reportage heeft een verhaal en is uniek. Alle mooie mensen die ik leer kennen. De geweldige locaties die ik mag bezoeken. Alle bijzondere momenten die ik mee mag maken. Het geeft me enorm veel energie. De aanraking van twee intens gelukkige mensen op hun droomdag. De traan van een vader die zijn dochter weggeeft. De spontane lach van een kind. Ik vind het een cadeautje om mensen blij te maken met tastbare herinneringen. Dat bijzondere moment vereeuwigen in een beeld wat de emotie overbrengt. Ik doe dat met heel veel liefde. Mijn droom kent nog geen einde. Ik sta er met beide voeten middenin. Soms op hippe sneakers dan weer op prachtige, pijnlijke hakken. Maar altijd met een glimlach en dankbaar met alle geweldige ervaringen. Laat jullie verhaal daar een van zijn. Dat zou ik erg leuk vinden. What is your story? #photographer #destinationweddingphotographer #workingmom #mystory #weddingphotographer #photographer #hybridphotography #filmphotographer #jessicafotografie #jessicaphotographydutch #jessicaphotographyworkshops tekst: @chantalloverbos

Een bericht gedeeld door Jessica•Photographer•coach (@jessica_photography_dutch) op

Jessica van Duren is ondernemer met de hoofdletter O. Als fotograaf heeft ze een stijlvol track record. Haar foto’s zijn van hoge kwaliteit en kenmerken zich door de unieke lichte stijl. In 2015 won Jessica de bruidsfotografie-award. Een belangrijk moment in de geschiedenis van haar bedrijf. Inmiddels deelt Jessica haar kennis en kunde als coach en organiseert ze unieke business retreats.

Mijn samenwerking met Jessica begon met het schrijven van een nieuwe biografie voor op haar website. Een verhaal over Jessica, puur, oprecht en persoonlijk. Benieuwd naar de tekst die ik schreef? Zie hiernaast het Instagram bericht van Jessica met daarin de biografie. Of bezoek haar website van The Business Retreat.