Glossy Zaken Vrouwen Brabant

Zakenvrouwen Brabant

Glossy Zaken Vrouwen Brabant 2019

Wat is dat toch met vrouwen? We hebben een bedrijf-je. ‘Leuk jurkje!’ – ‘Oh, dat was in de sale’. En onze leeftijd delen we liever niet. We hebben rimpels van het lachen en helaas in sommige gevallen ook van verdriet. Maar we dragen ze. Het jurkje, de rimpels en al onze onzekerheden.

Voor de glossy Zaken Vrouwen Brabant schreef ik de verhalen van een aantal bijzondere dames. Van een boerin met een kamelenmelkerij tot een advocaat. En van een huidspecialiste tot een makelaar. Allemaal zijn ze uniek en toch ook hetzelfde. Want wij vrouwen hebben allemaal zo onze onzekerheden. Van een blote billen gezicht met pigmentvlekjes tot echte blote billen met de structuur van sinaasappels. En dan bedoel ik niet de sappige, mooie ronde variant. Want veel vrouwen kijken naar de oneffenheden in hun huid als een gekrompen, verschrompelde sinaasappel die al te lang in de fruitschaal ligt.

Wij vrouwen zijn hard voor onszelf. We zorgen voor anderen. Zijn moeder, partner, vriendin en zakenvrouw. Ondertussen ontwikkelen we onze geest, rennen we behalve rondjes in huis ook naar de sportschool en runnen we geen bedrijf-je maar een professioneel bedrijf. We zitten niet op onze billen. We are working our asses off!

We kennen allemaal wel een vrouw waar we trots op zijn. Een sterke en succesvolle voorbeeldvrouw. Haar huid is perfect, net zoals haar billen en haar leven. Ze straalt! Ik ken ze ook. Ze staan namelijk met hun verhaal in de glossy Zaken Vrouwen Brabant. Ik mocht ze interviewen en sprak met ze over hun passie, ambitie en dromen. Maar zoals elke vrouw hebben ook deze vrouwen onzekerheden. Toch laten zij zich hier niet door stoppen. ‘Gewoon doen’ was de gemene deler op de vraag hoe ze het schopten tot zakenvrouw van Brabant.

Dit is waarom ik schrijf. Ik hou van een authentiek verhaal. Mijn hart gaat sneller kloppen en energie gaat stromen. Laat deze vrouwen en hun verhalen een voorbeeld zijn voor anderen. Ga het doen. Zet de stap naar ondernemerschap. Ook al is dat spannend en gaat het met samengeknepen billen. Daar worden ze strak van. Vertrouw op jezelf. Want wij vrouwen zijn gemaakt voor zoveel meer!